over lutsendejong.nl

Wat kan lutsendejong.nl voor jou betekenen?

lutsendejong.nl is een eenmanszaak dat voornamelijk marketing & communicatie vraagstukken oplost in regio Amsterdam. Dit doe ik individueel en soms in samenwerking met een van mijn partners zoals Studio Waardenburg.

Wij managen en coördineren het gehele project, maar kunnen je ook helpen met het ontwerpen van een website of drukwerk. Voor een groter project stellen wij een marketing- en communicatieplan op, maken gebruik van scrum/agile en gaan wanneer nodig op zoek naar de juiste media en promotionele partners. Zo verzorgen wij het gehele proces en bespaar je tijd, moeite en geld.

Omdat lutsendejong.nl nog een klein bedrijf is, heb ik te maken met weinig overheadkosten en korte lijnen waardoor we snel kunnen schakelen. Heb je een vraagstuk en wil je eens brainstormen over wat de mogelijkheden zijn door middel van het inzetten van marketing & communicatie? Je bent van harte welkom voor een kop koffie en een (goed) gesprek!Wie is lutsendejong.nl?

Na het behalen van mijn Bachelor in Business Administration in 2011, ben ik aan de slag gegaan bij Radio 538 als Project Coördinator. Hier heb ik mijn eerste stappen en ervaringen opgedaan in het bedrijfsleven door het uitvoeren van mijn eerste (sales) projecten.

Na een tijdje kwam ik erachter dat ik graag wilde reizen en kwam terecht in Sydney, waar ik een jaar gewerkt heb als Junior Marketing Manager bij Q-dance in Australië. Hier heb ik veel werkervaring opgedaan. Ik was verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van een marketing campagne rondom een groot evenement. Van het schrijven van een script voor een video tot aan het ontwerpen en realiseren van merchandise in samenwerking met partners in China.

Omdat mijn werkvisum niet werd verlengd, ben ik met een rugtas vol nieuwe (werk)ervaringen verder gaan reizen naar Zuid-Amerika waar ik een tijdje vrijwilligerswerk heb gedaan in Bolivia samen met een partner uit Oekraïne. Eenmaal terug in Nederland kon ik vrijwel direct weer aan de slag bij Radio 538 als Project Coördinator waar ik merkte dat zaken waren veranderd en deels gelijk waren gebleven. Maar nog belangrijker: ik ben veranderd, maar ook deels gelijk gebleven.

Zo kwam ik tot het idee om de stap te maken een eigen zaak op te zetten, zodat ik mijzelf in alle vrijheid verder kan ontwikkelen en mijn creative vrijheid kan uiten in het vak. En zo, is lutsendejong.nl ontstaan.

WordPress Theme built by Shufflehound. KvK-Nummer: 67003206 | info@lutsendejong.nl | © lutsendejong.nl